rainbow gradient placeholder 076-096 26 33     rainbow gradient placeholder Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Förfrågan

Några av våra installationer

Vi på New Standard Jarlebridge Products AB jobbar ständigt med att göra gatorna säkrare för både bilister och de gående. Det sker dagligen så oerhört många onödiga incidenter och olyckor som går att förhindra med enkla medel.

 


Med vår storsäljare Standard Crossing Dynamic får gångtrafikanterna en oerhörd respons av bilisterna som istället för bara kör verkligen stannar och lämnar företräde till de gående. Vi får också markant ner fordonshastigheten och minskar antalet incidenter och olyckor vid övergångställena (se resultat under referenser/studie) och med vår senaste version Standard Crossing Dynamic PLUS kommer Sverige att bli säkare än någonsin.

 

 

Vi började att jobba och experimentera med tilläggs-skyltar till Herr Gårman redan 1999 och 2003 blev vi uppmärksammade av TV4 som i ett reportage introducerade vad vi jobbade på. Vi hade 2004 färdigställda prototyper och gjorde därefter den första riktiga installationen i Växjö augusti 2006. Idag har vi expanderat och har över 200 skyltar installerade runt om i Sverige där alla kommuner är otroligt nöjda med den skillnad som verkligen blir med Standard Crossing Dynamic.

 

 

Vi utvecklar själva alla innovationer och gör uppdateringar helt i egen regi. Vi gör själva all utvärdering, testkörning, kvalitetskontroll och viss slutmontering i vår maskinverkstad för högsta möjliga kvalitet.

Spot 1 - Innehåll

btn pic 1

Ny hemsida sjösatt!

Spot 2 - Innehåll

Bildväxlare - sidfot 2

Några av våra installationer

Spot 3 - Innehåll

cross

Ny tilläggsskylt inom kort!